Как се плаща?

Вижте тук…

Живея в чужбина?

Може да изберете да изпратим програмата изцяло онлайн – по имейл. В него ще бъдат прикачени всички подготвени файлове, които ще са Ви нужни, така че фактът, че сте от чужбина не представлява проблем. Не е проблем и извършването на плащането. Повечето автоматизирани методи за плащане в нашата система са пригодени за българския пазар, но имаме и възможност за хората от чужбина. За плащане от чужбина – вижте по-горе.

Плащане по банкова сметка от чужбина?

При превеждане на сумата от чуждестранна банка (не българска) такса няма да Ви вземат за трансфера оттам, но нас банката автоматично ще ни таксува. Таксите са около 13 лв., което ще рече, че ще трябва да се преведе сумата + 13 лв. за превода. Свържете се с нас за допълнително уточнение, ако имате въпроси.

Мога ли да платя с кредитна или дебитна карта?

Ако желаете да платите с кредитна карта, то върнете се в страницата за плащане (линк към нея е изпратен на имейл след попълване и изпращане на въпросника) и там кликнете върху бутона ePay NOW. След това ще се отвори нова страница, в която трябва изберете бутонът вдясно „Платете с кредитна карта“. От тук може да превеждате пари на всеки регистриран клиент в ePay.bg, каквито сме ние. Просто въведете нужните данни и сумата ще бъде преведена по нашата фирмена сметка. Може да платите с VISA и MasterCard.

С PayPal може да преведете сумата с кредитна или дебитна карта.

Грешка във въпросника

Понякога се случват проблеми с изпращането на въпросника, защото системата ни не поддържа всички видове устройства и ако изпращате от телефон или таблет, който не е съвместим с нашия сайт, може да даде грешка. Препоръчваме Ви да опитате от лаптоп или настолен компютър, защото там със сигурност проблем няма да има. Проверете също така дали не сте въвели непознати символи или дали не сте сбъркали потвърждаването на имейл адреса.