Изберете по какъв начин да получите своята програма:


Специална карта, на която ще бъде записана Вашата програма. Плаща се при доставка. Само за България.


Изпращане по имейл с предварително плащане по Банков път или кредитна/дебитна карта.


Куриер: Програмата се изготвя в рамките на 7 работни дни от получаване на въпросника, записва се на карта с QR код, който може да се отвори от телефон или компютър и се изпраща до адрес чрез куриерска фирма ЕКОНТ. Доставката е за сметка на клиента. Плаща се с наложен платеж след доставка от куриер. Този метод е валиден само в рамките на България.

E-mail: Програмата се изготвя в рамките на 5 работни дни от получаване на плащането и се изпраща на посочения имейл адрес. Заплаща се чрез най-сигурните методи за плащане (Банков превод или кредитна/дебитна карта). Подходящо и за хора извън България.

Отзиви

 • Програмата е страхотна - за 1 седмица свалих 4 кг. Още съм далеч от това, което искам, но силно се надявам след тези 3 месеца да се доближа или да получа резултат като снимките, които качвате в сайта. Когато започнах програмата бях скептично настроена, но когато видях какво се постига за седмица, вече съм обнадеждена и силно мотивирана да продължа. Благодаря Ви!
  Венислава Арменчева
 • Здравейте, пиша със закъснение. Лятото закупих от Фитнес у дома програма , с която да възстановя тонуса и формата си, още повече че бях в момент след двугодишно майчинство.Благодаря на екипа и всички, които са участвали в изготвяне на индивидуалната ми програма. (...) Аз не съм спортна натура, на когато има постоянство, с подходящ и адекватен физически модел, какъвто направихме за мен, бих казала че резултатът, какъвто трябваше да постигна - го постигнах.
  Михаела Тодорова
 • От вас бях закупила хранителен режим и тренировъчна програма, която започнах да изпълнявам от 2.01.2017г. Искам да изразя своята огромна благодарност към вас. Програмата, която изготвихте лично за мен беше с продължителност 12 седмици, а аз постигнах резултата, който исках за 8 седмици. Изразявам дълбокото си уважение от проявения професионализъм! Благодаря ви от все сърце и ви желая здраве и да имате още много доволни клиенти като мен!
  Камелия Димитрова
 • Здравейте, пиша ви да знаете за постигнатия резултат от мен. Свалих 9,5 кг! Мисля, че можех още, но малко усилие не ми достигна. Станах 60,6 кг., мазнините - 24%, мускули- 36%, вода-56%. В момента нямам възможност да пратя снимки (преди и след), но в първия удобен момент ще пратя.
  Моника Ралева
 • Искам да Ви благодаря искрено за това, което направихте за мен, тъй като визията ми започна да се променя значително, макар и по- бавно, отколкото ми се иска 🙂 , но определено резултатът е положителен за тялото ми и не само. Чувствам се много по- жизнена, енергична и позитивна. А и по- мотивирана. 🙂
  Деяна Дойчева
 • Благодаря Ви за изчерпателната информация и за така добре подредената диета и упражнения, от днес започнах с диетата и честно казано мислех,че ще чувствам глад,но за сега всичко е наред, след малко ще ми е третото хранене за деня. Отново благодаря за програмата,след седмица пак ще Ви пиша за да Ви уведомя до къде съм и как се чувствам.
  Сибел Мустафа
 • Здравейте, пиша Ви няколко седмици по-късно с изключително добри впечатления! Свалих 8 кг и се чувствам много добре. Благодаря!
  Мария Карагогова
 • Здравейте, първо искам да Благодаря за програмата и за всичко, което правите. Пиша ви да споделя моите впечатления, да кажа за резултатите, които съм постигнала от началото на програмата и да задам няколко въпроса. Програмата е изключително добра, много ми харесва въпреки усилията, които трябва да полагам. Това ми е четвъртата седмица и съм свалила 5 килограма, 2 килограма мускулна маса съм качила (сега може и да са повече).
  Моника Ралева
 • Много благодаря за бързата реакция и коректността. Много съм доволна от програмата. Има всичко, от което се нуждая - видео, таблици, описания. Много харесвам упражненията и като цяло начина по който е изготвена програмата. Също така харесвам и хранителния режим и това че има включени рецепти, с които може да се разнообразява режима.
  Вероника Христова
 • Едно огромно БЛАГОДАРЯ на целият екип на "Фитнес у дома" и "Активен & Здрав" за индивидуалната тренировъчна програма благодарение на която аз най-после успях да започна да тренирам сериозно, без да губя мотивация и дори започнах да изпитвам удоволствие. Дори не мога да повярвам, тъй като спорта никога не е било моето нещо. След две седмици тренировка и режим, усещам в себе си вътрешна промяна, която според мен е първата която се показва.Чувствам се с много повече енергия и позитивизъм, продуктивна и с желанието всеки ден да бъда по-добра версия на себе си. Програмата е изцяло съобразена с моето положение и данни. Силно препоръчвам на всеки, които като мен се нуждае от организирана и добра фитнес програма у дома да им се довери!
  Виктория Павлова
cog